Care Inn

Opening buitenveld Taxandria Handbal een feit (+ Video)


Afgelopen zondag heeft Taxandria Handbal een bijzondere dag achter de rug. Nadat eerst in de ochtend de laatste zaalcompetitiewedstrijden werden gespeeld, nog enkele teams werden gehuldigd en er ook een afscheidswedstrijd was van enkele heren senioren, was het om 15.00 uur tijd om het nieuwe buitenveld naast Sporthal Den Donk te openen.

Wethouder Dion Dankers opende het handbalveld.

Samen met het jongste lid, Tess van Helfteren en één van de oudste leden, Els van Veggel en voorzitter Martijn van Herk, heeft wethouder Dion Dankers het nieuwe buitenveld geopend. ‘Taxandria Handbal mag de Gemeente Oisterwijk bedanken dat ze zo’n mooi veld hebben gerealiseerd voor de vereniging. Als straks het clubgebouw erbij staat is het plaatje compleet!,’ zo laat de club weten.

De eerste wedstrijden na de opening.

Na de officiële opening konden de sporters meteen los op het buitenveld met de Ouder-Kind wedstrijden. ‘Het was weer super gezellig en er werd weer fanatiek gestreden. Ook langs het veld bij de bar was het goed toeven.’

‘Taxandria Handbal en alle bezoekers kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagde dag, fijn dat zoveel mensen zijn gekomen op deze voor de vereniging zo speciale dag!’