Care Inn

Oisterwijk kleurde vol oranje


Straten en pleinen van Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk kleurden op Koningsdag oranje; het was van ’s morgens vroeg – en de avond daarvoor –  tot in de late uurtjes ‘Lang leve de Koning’. We zetten voor u een aantal feestelijke oranje momenten op een rij:

De ochtendzon over het Voorste Goorven, kleurde het water vol oranje (Foto: Ada van Roy).

Lintjesregen

De dag voor Koningsdag, traditioneel Lintjesregen. Bekijk onderstaande video en klik hier voor alle namen, informatie en foto’s.

En een borrel voor de eerdere ontvangers van de Koninklijke waardering:

10 Jaar Koning

LOVO-Stagiair Tristan van Tongeren heeft een driedelige documentaire gemaakt over Koninklijk Oisterwijk. Zij gaan over alle Koninklijke bezoeken aan Oisterwijk van de afgelopen 200 jaar, maar ook de instanties met de naam Koninklijk of Predicaat Hofleverancier. Oa Het Koninklijk Postkantoor, de Koninklijke Verenigde Leder  en Koninklijke Harmonie Asterius.

Feest!

En uiteraard tijd voor feesten. Muziek en samenzang, optredens en spel, kleedjesmarkt en nog veel meer oranje vertier!

Dansen op het Lindeplein (Bron: Facebook Steen Witgoed)

‘Koop bij mij, voor 2,50…’ (Foto: LOVO).

En de gehele dag werd er bij PCO een Koningsdagtoernooi gespeeld. De spelers zaten zo die in het spel, dat ze vergeten zijn om foto’s te maken. De uitslag leest u hier (klik).

En weer vol enthousiasme werd ook in Haaren Koningsdag gevierd:

Haaren Majesteit laat zien dat ook bij hen het feest is geslaagd!

Oh ja er was nog veeeeel meer, teveel om op te noemen! Velen hebben zichtbaar genoten van een stralende dag, zo ook de bewoners van Goed Wonen:

Stralende gezichten op een stralende dag (Bron: Facebook Goed Wonen)