Care Inn

Koningsdag toernooi bij PCO Oisterwijk


Wat zag het er feestelijk uit met het lentezonnetje hoog aan de hemel. Wie had dat durven hopen.

Om 9.30 uur kwamen de eerste spelers de poort binnen gedruppeld en om 10.00 uur waren er 22 doubletten gearriveerd die allemaal goed geluimd waren omdat het weer uit de folder was. Met 44 spelers ging het toernooi van start en na 5 wedstrijden, met tussendoor uiteraard de nodige pauzes voor een natje en een droogje, werd het toernooi tenslotte beslist. Door de enthousiaste deelname van de eigen leden, 22 spelers waren leden, was iedereen vergeten om onze hoffotograaf uit te nodigen om foto’s te maken tijdens dit toernooi. Het was een geslaagde dag met veel sportief plezier.

De uitslag

1. Xander Steijns en Cas Schellekens
2. Trieu Nguyen en Pedro Welten
3. Osman Jibril en Piet Hakken
4. Cees Leemans en Wim de Wit
5. Marian van Campenhout en Karel Copier

Klik hier voor meer Koningsdag!