ondernemers

Gelijkspel voor Nemelaer Haaren


In een meer dan geweldige ambiance, gecreëerd door de supporters van Nemelaer, werd sportpark de Leemkuilen omgetoverd tot een geel-groene dependance van Nemelaer. De grootste kansen waren voor Nemelaer maar uiteindelijk geeft een puntendeling een aardige weergave van de krachtsverhoudingen.

 

Nemelaer Haaren moet het doen met gelijkspel.

Al na een paar minuten had Nemelaer op voorsprong moeten staan. Joeri Vugts wordt perfect aangespeeld en speelt zich knap vrij. Vanaf 11 mtr kan hij vrij aanleggen en normaal gesproken is het dan kassa. Doelman Bakker en een verdediger weten knap een doelpunt te voorkomen. Nemelaer maakt het de thuisploeg lastig om hun spel te spelen en blijft regelmatig dreigend. Uit een perfecte assist van Gijs van Baast kopt Luuk Vermeer door op Giel van de Ven. Giel knalt direct op de paal en Luuk trapt de rebound beheerst binnen vanaf 10mtr. 0-1(35). Kort voor de pauze zien we een poging van Stijn Beekx via de buitenkant van de paal naast het doel verdwijnen.

Na de pauze probeert Best Vooruit een gaatje te vinden in de defensie van Nemelaer. Een paar schoten van afstand worden knap verwerkt door doelman Rick Pijnenburg. Sozeyedio kan ternauwernood een 2e treffer van Nemelaer voorkomen. Door een schitterende pegel van Stijn Beekx in de verre hoek komt de thuisploeg op gelijke hoogte. 1-1 (71). Nemelaer moet een tandje bijschakelen en wordt richting het einde van de wedstrijd nog een paar keer gevaarlijk. In de extra tijd voorkomt Verlinden op de doellijn een treffer uit een schot van Jasper van Venrooij. Een overwinning was mogelijk geweest maar beide teams konden leven met een gelijkspel.

a.s. donderdagavond start om 20.30 het restant van de wedstrijd Marvilde-Nemelaer bij een stand van 1-2 in Veldhoven.