Care Inn

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Op zoek naar een leuke vrijwilligers functie in Oisterwijk? Aan de slag! Presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

Tip: Als organisatie zelf ook een vacature plaatsen? Gebruik de eerder ontvangen link, of stuur een mail naar het vrijwilligerssteunpunt met de vraag de link alsnog te sturen.

1 op 1 contact

 

Ouderen zijn juist in deze tijd blij met iemand die opbelt of zorgt voor de boodschappen. Is dit iets voor jou? ContourdeTwern Oisterwijk bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden.

 

Andere vacatures

 

ContourdeTwern Oisterwijk is op zoek naar mensen met ‘groene vingers’ voor tuinonderhoud bij ouderen in de gemeente Oisterwijk.

Zorgcentrum de Vloet heeft nieuwe vacatures voor een creatieveling en iemand die een bewoner wil helpen bij het maken van een levensboek.

Stichting Vluchteling zoekt voor de komende Nacht van de Vluchteling vrijwilligers die hand- en spandiensten willen verlenen.

Heemkundekring De Kleine Meijerij zoekt een gastheer/gastvrouw voor de vrijdagmiddag.

PRO Oisterwijk zoekt een fractiesecretaris (m/v/x)  voor het ondersteunen van de raadsleden en commissieleden.

Stichting Inlooppunt Oisterwijk zoekt versterking in de persoon van een bestuurslid die meedenkt en helpt de toekomst van dit belangrijke initiatief vorm te geven.

Stichting Behoud Joodse Begraafplaats Oisterwijk zoekt vrijwilligers voor het ontvangen van bezoekers en vrijwilligers die willen helpen klussen.

Stichting Sociaal Huis Oisterwijk is op zoek naar versterking in de persoon van een penningmeester die ervaring heeft met financieel beleid van een non-profit instelling.

Het Andere Wonen in Moergestel zoekt een vrijwillige chauffeur, zodat een van de bewoners gebruik kan blijven maken van de aangepaste dagbesteding.

Junis is een van de vrijwilligers bij Stanislaus (Foto: Joris van der Pijll)

Zorgcentrum Stanislaus zoekt gastvrouwen en gastheren voor onder meer in de huiskamers, in de winkel, het restaurant en voor activiteitenbegeleiding

Koepelorganisatie voor de Oisterwijkse bridgeclubs Bridge OHM is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de bridgeclubs in de gemeente wil helpen bij de automatisering.

Wijkcentrum de Waterhoef heeft een dringende vraag naar vrijwilligers die willen helpen het hart van de wijk te laten kloppen.

ContourdeTwern Oisterwijk zoekt vrijwillige chauffeurs die met de eigen auto kwetsbare inwoners naar het Inlooppunt willen rijden en na afloop veilig thuisbrengen.

Zorgcentrum Catharinenberg heeft meerdere mogelijkheden voor wie als vrijwilliger actief wil zijn. Zo zijn er vacatures voor (muziek)maatjes en ontspanmomenten.

Scouting Haaren zoekt begeleiders om te helpen bij de wekelijkse activiteiten van de speeltakken.

Hockeyclub HOCO is op zoek naar versterking voor activiteiten in het kader van de Grote Club Actie en voor het versterken van diverse commissies.

Stichting de Kerkhovense molen zoekt een vrijwilliger voor de molenwinkel en vrijwilliger voor de moestuin.

Rosa Eversteijn van ContourdeTwern Oisterwijk zoekt voor het AZC een vrijwilliger voor het geven van fietslessen.

Zorgatelier Walap is op zoek naar een vrijwilliger creatieve dagbesteding, die graag samen met de kwetsbare cliënten werkt.

Oisterwijk Nieuws zoekt een evenementenbezoeker, die het een leuke uitdaging vindt om de sfeer van evenementen te proeven en er verslag van te doen.

Sport- en Zorgtelier WYZorg zoekt een fietsvrijwilliger voor de duo-fiets.

VHVO is op zoek naar mensen die het bestuur willen komen versterken.

De Lokale Omroep voor Oisterwijk is op zoek naar een enthousiaste medewerkers voor het maken van pakkende items. Er zijn diverse mogelijkheden hier je draai te vinden.

De Jozefparochie zoekt een vrijwilliger voor het onderhoud van de begraafplaats bij de Petruskerk.

Vind jij het leuk de Oisterwijkse Parelexpress op de weg te houden? Stichting Ons Oisterwijk heeft diverse vacatures, zoals die van chauffeur.

 

 

Aanmelden

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod? Klik dan op de onderstaande link. Reageren kan rechtstreeks via het bij de vacature vermelde mailadres.

 Vrijwilligers Vacaturebank (klik hier)

Tel. 013-5284080
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

DTZ logo low