ondernemers

Kom naar het Taalcafé in Haaren


Het Taalcafé in Haaren is een laagdrempelige manier om jouw Nederlands te oefenen. Samen met twee vrijwilligers, Loes en Corrie en diverse andere deelnemers ga je aan de slag om jouw Nederlands te verbeteren. Dus vind jij Nederlands spreken nog moeilijk? Kom dan op donderdagochtend naar het gratis Taalcafé in Haaren in Den Domp!

Voor wie is het Taalcafe?

Loes en Corrie helpen bij het Taalcafé.

Het Taalcafé is voor iedereen die zijn of haar Nederlands nog wil verbeteren. Het maakt daarbij niet uit of je een beginner bent of als gevorderd, iedereen is welkom. Het leuke van het Taalcafé is dat je ook anderen ontmoet en ervaringen uitwisselt. Loes en Corrie helpen jou daarbij. Samen gaan jullie aan de slag met woordenschat, spreekvaardigheid en luistervaardigheid. Je spreekt over dagelijkse dingen zoals werk, school, sport, het nieuws of een bezoek aan de huisarts. Loes vertelt: “Wij vinden dit erg mooi om dit vrijwilligerswerk te doen. De deelnemers leren van ons, maar wij ook van hen. Samen zetten we klein stapjes vooruit.” In Haaren is het taalcafé een kleine groep, dus je krijgt veel aandacht. Ook is het leuk om andere bewoners uit Haaren te leren kennen.

Waar is het Taalcafé?
Het taalcafé vindt plaats op iedere donderdagochtend tussen 11:00 en 12:00 uur in de Den Domp. Je kan je aanmelden via rosaeversteijn@contourdetwern.nl Ook mag je altijd een keer vrijblijvend komen kijken. Het taalcafé is gratis. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!