Care Inn

Yoga met pianoklanken in Oisterwijks Lodewijkskerkje


23 april om 14:30 uur combineert u Yoga met de klanken van een pianoconcert.

Vorige keer was een groot succes.

Klanken van het pianospel brengen je in contact met je innerlijke zelf. Het yoga concert wordt door Donate van Let’s Yoga Oisterwijk samen met haar man Erik georganiseerd. Ze hebben hun krachten gebundeld door hun passies te verbinden: yoga en pianospelen. Een bijzondere ervaring waar de klanken van het pianospel je nog meer in contact zullen brengen met je innerlijke zelf.

Neem je eigen mat en meditatiekussen mee. Eventueel warme kleding/dekentje voor de eindontspanning. Heb je geen mat, laat het weten, dan zorgt de organisatie hiervoor. Er is plaats voor 20 personen; kosten deelname 17,50 euro. Het gaat door bij voldoende aanmeldingen. Graag aanmelden via info@letsyogaoisterwijk.nl (ook voor vragen).