Care Inn

Overleden persoon aangetroffen in Moergestel


Aan de Kloosterdreef in Moergestel is de politie een onderzoek gestart. Ter plaatse is een overleden persoon gevonden.

 

Politie is ter plaatse bij gevonden persoon in Moergestel (Foto: Toby de Kort).

Rond 9.15 uur werd door omstanders een man aangetroffen in het water, aan het einde van een zandpad nabij een bejaardenhuis en voormalig klooster. Politie, brandweer, ambulance en een traumahelikopter werden met spoed opgeroepen. Bij aankomst bleek hulp niet meer mogelijk; de persoon was reeds overleden.

Wat er is gebeurd is niet bekend, maar de eerste indruk van politie is dat het een ongeval betreft. De man werd aangetroffen in het water naast een landweg; deze is daar vermoedelijk per ongeluk in gevallen. De politie onderzoekt de situatie om daar zeker van te zijn.

Het gaat om een 97-bewoner van Park Stanislaus. Hij was maandagmorgen gaan wandelen, en toen hij niet terug kwam is het personeel gaan zoeken.

Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe!