Care Inn

Wat wonen we toch in een mooi dorp!


Werken, boodschappen, huishouden… soms vergeten we dat we in een geweldig mooi dorp wonen, midden in de natuur!

De Pierenberg en omgeving, mooi voor een wandeling, of leuk voor de kinderen om te spelen (Foto: Leny van Schijndel)

Het is daarom goed dat ‘onze’ Leny ons af en toe helpt herinneren om even uit de auto, of van de fiets te stappen, en letterlijk en figuurlijk zuurstof op te snuiven. Vandaag neemt zij ons in haar fotoserie mee naar De Hondsberg, De Reusel en wie al of niet dezelfde dag de Moergestelse weg oversteekt wandelt richting de Pierenberg. Niet de recreatief bekende plekken (waar het vaak wat drukker is), maar een bij (dag)recreanten wat minder bekende omgeving. Parkeren kan op landgoed De Hondsberg (direct na het bruggetje voor de slagboom rechts) of bijvoorbeeld nabij de Pierenberg op de hoek Sparrendreef – Hoevenseweg.

Veel kijk en wandelplezier!

Klik hier voor de fotoserie van Leny.