Krekul

Vacature: EKWC Oisterwijk zoekt medewerker administratie


EKWC is een internationale artist-in-residence en centre-of-excellence voor keramiek. Al meer dan 50 jaar worden hier, van over de hele wereld, kunstenaars, designers en architecten ontvangen om te experimenteren met klei. Ieder jaar werken en wonen er 60 residenten 3 maanden lang in het centrum. Dit levert zowel bijzondere kunstwerken op, als technische innovaties. De resultaten zijn te zien in musea van New York tot Tokyo.

Boris van Hoof (NL) | foto: Rachel Dieleman

Bijzonder aan EKWC is de combinatie van faciliteiten van wereldklasse, de aanwezigheid van adviseurs met internationaal vooraanstaande technische kennis en de openheid om recepten, processen en innovaties vrij te delen. De missie is om het materiaal keramiek verder te ontwikkelen en de toepassing ervan in kunst, design en architectuur te promoten.

Het centrum is gevestigd in de voormalige ververij en looierij van de Koninklijke Verenigde Leerfabriek in Oisterwijk. Een monumentaal gebouw dat destijds de grootste leerfabriek van Europa was. Een plek waar historie, inspiratie en maken al meer dan een eeuw samengaan.

Onze collega gaat met pensioen en wij zoeken per 1 mei een nieuwe

MEDEWERKER ADMINISTRATIE

Wat ga je doen?

• Je draagt zorg voor debiteurenbeheer, zoals het opstellen van verkoopfacturen, het versturen van betalingsherinneringen, bellen naar klanten over openstaande posten en het maken van betalingsafspraken
• Je draagt zorg over de crediteurenadministratie, zoals het controleren, verwerken en inboeken van inkomende en uitgaande facturen
• Je zorgt voor het inboeken van de bank, uitzoeken van tussenrekeningen en het bijhouden van de diverse e-mailboxen
• Budgetbeheer
• Contracten beheer
• Voorraadbeheer
• Winkel administratie
• Inkomende telefoontjes beantwoorden
• Transporten boeken
• Bestellingen en andere post coördineren
• Je verwerkt de salarisoutput in de financiële administratie

Je profiel:

• Afgeronde MBO-opleiding op financieel administratief gebied
• Minimaal één jaar relevante werkervaring is wenselijk
• Cijfermatig sterk, accuraat en flexibel
• Goede kennis van Microsoft Excel en Word en je bent in staat om je snel nieuwe boekhoudprogramma’s eigen te maken
• Goede beheersing Engelse taal
• Communicatief sterk
• Je woont in Oisterwijk of in de nabije omgeving

We bieden:

• Een baan in een internationale omgeving;
• Je gaat werken in een zeer dynamische en veelzijdige omgeving waar je veel kan leren;
• Een jaarcontract voor 28 uur (met uitzicht op een vaste aanstelling) met een salaris gebaseerd op de HBO cao, inschaling is afhankelijk van werkniveau

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Geertje Jacobs: geertje@ekwc.nl

Het EKWC biedt graag ruimte aan zo veel en divers mogelijk talent. Variëteit ligt volgens ons ten grondslag aan creativiteit, relevantie en innovatie. Het maakt ons niet uit welke naam je draagt, waar je vandaan komt, hoe je eruitziet of waar je in gelooft. Iedereen is van harte welkom te solliciteren.

Is je interesse gewekt en past jouw profiel bij deze functie? Dan nodigen we je graag uit om te reageren! Dit kan tot en met woensdag 22 maart, de eerste gesprekken vinden plaats op maandag 27 maart. Stuur je reactie naar Geertje Jacobs: geertje@ekwc.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Uw vacature

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low