ondernemers

Open huis woning in Burghtweide Oisterwijk


Op vrijdag 24 maart 2023 bent u van 11.00-13.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen in dit sfeervolle 3-kamerappartement met zonnig balkon, gelegen op de 4e etage aan de achterzijde (grote toren) in Servicecomplex Burghtweide, Esschebaan 88 in Oisterwijk.

Burghtweide, Esschebaan 88 in Oisterwijk

Misschien denkt u na over uw woontoekomst? Gemak, comfort, veiligheid, maar ook privacy spelen vast en zeker een rol bij uw woonkeuze. Misschien aarzelt u nog. Wij nodigen u graag uit om de sfeer in Burghtweide en het appartement zélf te ervaren. U kunt dan ook uw eventuele vragen stellen. Een afspraak maken is dus niet nodig.

Kom eens kennis maken met deze appartementen en met Burghtweide!

Neem voor meer informatie contact op met makelaar Elly Teunissen (06-83166733) of kijk op www.funda.nl en www.burgthweide.nl

* Uitleg over de ster in de titel leest u in onze Disclaimer