uitgelicht

Fotoboek van Monument Van Riel Heukelom


‘Het is nu zover, we hebben ons levenswerk in een boek!’ aldus Marcel van Riel, die vol trots het boek toont vol met foto’s van lokaal enthousiasteling Els Oomis.

Echtpaar Van Riel met in het midden Els Oomis.

Het echtpaar Van Riel kreeg regelmatig de vraag: “Hebben jullie dit allemaal vastgelegd voor het nageslacht?“ Els, ook bekend van haar mooie natuurfoto’s en vrijwilligster bij Oisterwijk in Beeld, had al vaker foto’s gemaakt en zij werd bereid gevonden om alles te fotograferen en er een boek van te maken. ‘Als je door het boek bladert word je meegezogen door een rariteitenkabinet, maar nog beter is het om het zelf te komen beleven.’ Marcel en Angèle van Riel nodigen ieder van harte uit het boek te komen aanschaffen in hun museum naast het spoor in Heukelom, waarvan toevallig afgelopen week ook een een leuk videobezoek werd gepubliceerd (zie onder).

Maak gerust een afspraak om het museum met familie of vrienden zelf te ervaren, al of niet met aankoop van een boek. ‘Het A4 formaat boek heeft 120 bladzijden en er staan ongeveer 175 foto’s in. Het is te verkrijgen voor € 30,- bij Monument van Riel in Heukelom, of mail naar marcel@monumentvanriel.com