ondernemers

Oisterwijkse molen start broodbakwedstrijd (+ Film)


Bij de Kerkhovense Molen wordt weer een  broodbakwedstrijd georganiseerd.

Het eindoordeel is aan de jury.

Op veler verzoek is de opdracht deze keer om een brood te bakken met desem. Aan de deelnemers wordt een mix van natuurtarwevolkorenmeel en natuurtarwebloem beschikbaar gesteld in de verhouding 60/40. De wedstrijd wordt georganiseerd op woensdag 19 april 2023. Broden kunnen in de loop van de middag  ingeleverd worden en worden aansluitend beoordeeld door een deskundige jury. In de avond volgt de bekendmaking van de resultaten.

Op de website van de Molen en in de Molen zijn inschrijfformulieren beschikbaar. U krijgt een bevestiging van uw inschrijving. Er is helaas maar ruimte voor 25 bakkers, omdat de jury de bakproducten wat uitgebreider wil beoordelen en mensen tips willen geven om tot een nog beter product te komen. Dus meld u snel aan.