uitpunt

Nemelaer Haaren koploper na moeizame overwinning bij Geldrop


In een enerverende wedstrijd met veel strijd van beide teams was Nemelaer de gelukkige en behaalt het uiteindelijk een moeizame overwinning in de slotfase waardoor het opnieuw koploper wordt in de 1e klasse.

Nemelaer Haaren in aanloop naar weer een overwinning.

 

Al vroeg in de wedstrijd had Nemelaer het verschil kunnen maken maar de goede mogelijkheden werden niet benut. Geldrop knokt zich in de wedstrijd en is ook af en toe dreigend. Na de pauze wordt het een slijtage slag. Beide teams krijgen mogelijkheden om de score te openen en knokken met veel passie voor een overwinning. Uiteindelijk trekt Nemelaer aan het langste eind. Nadat Giel vd Ven kort voor de pauze al in een-op-een situatie met de doelman had gestaan werd hij richting het einde van de wedstrijd gelanceerd voor Joeri Vugts. Giel laat een paar verdedigers zijn hielen zien en scoort beheerst. 0-1(82). Richting het einde van de wedstrijd wordt de aanvoerder van Geldrop, Wouter Verstraaten, nog getrakteerd op een dubbele gele kaart (=rood) vanwege aanhouden leveren van commentaar. Nemelaer trekt uiteindelijk de overwinning over de streep.

a.s. Zondag komt naaste concurrent TAC’90 uit Den Haag op bezoek bij Nemelaer.