Care Inn

Lezing door Qadir Nadery tijdens Boekenweek in Bibliotheek Oisterwijk


Dit verhaal verdient het om doorverteld te worden. Wees erbij en hoor het verhaal uit de eerste hand.

Qadir Nadery

Qadir is met zijn gezin gevlucht uit Afghanistan. Hierover schreef hij, samen met Leo Bormans, een boek: de Knikkers van Qadir. Zijn verhaal beschrijft de helse tocht die hij met zijn gezin maakte en zijn leven voor en na de vlucht. Want eenmaal veilig in Europa, is het nog niet gedaan.

Het verhaal van zijn leven leest als een onthutsende, confronterende, ontroerende en ondanks alles hoopvolle roman. Maar gaat ook over moed en doorzettingsvermogen. Overal waar Qadir Nadery spreekt, raakt hij het hart en het hoofd van jong en oud. Hij vertelt zijn verhaal en gaat in gesprek met het publiek. Een intense ervaring die je niet wilt missen.

Luister naar het verhaal van Qadir op 15 maart, 19.30 tot 21.00 uur, entree is gratis. Aanmelden is fijn maar niet verplicht: oisterwijk@bibliotheekmb.nl

Lees meer informatie over de Boekenweek op www.bibliotheekmb.nl/boekenweek