Care Inn

Leuke activiteiten voor jong en oud bij De Posthoorn in Oisterwijk


Bij Taverne De Posthoorn kunt u leuke activiteiten doen, uiteraard met een hapje en een drankje. U leest er hier meer over:

PUZZELPROEVERIJ

Maak samen een puzzel tijdens het diner.

Bij Taverne de Posthoorn kunt u de puzzelproeverij doen. Gezellig samen escaperoom achtige puzzels oplossen aan tafel en lekker eten. Tijdens het 3-gangen diner proberen jullie samen de code te kraken door de 3 puzzels op te lossen. Is de code gekraakt, dan komt het eten op tafel. Vanaf 2 personen, maar ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld vriendengroepen, collega’s en familie’s voor een gezellig avondje uit. Voor meer informatie of reserveringen: www.tavernedeposthoorn.nl

KINDERFEESTJES
Wist u dat kinderen bij Taverne de Posthoorn hun kinderfeestje kunnen vieren? Naast de feestjes waarbij de kinderen de strijd aan kunnen gaan met een potje midgetgolf en de workshop graffitti, zijn er nu nog meer mogelijkheden. Wat te denken van het feestje genaamd “riddertoernooi”? Ridder Thomas van Kasteel Verrevanhyr zal met de kinderen een riddertoernooi organiseren. De zwaarden en kinderbogen zullen hierbij niet ontbreken en de jarige zal tot ridder geslagen worden. Bij het feestje genaamd “Dinofeestje” gaan de kinderen samen met avonturier Raf op zoek om het hoofd van de T-Rex baby te vinden. Waar zou die liggen begraven? De zaal wordt hierbij omgetoverd tot mini-museum waar de kinderen een rondleiding krijgen en gaan knutselen. Ook is er het kinderfeestje genaamd “nagelfestijn”. Een superleuke workshop nagels versieren onder begeleiding van een echte nagelstyliste. Verschillende lakjes, steentjes, parels en glitters zullen hierbij op tafel staan. Bij alle feestjes mogen de kinderen natuurlijk ook nog vrij spelen in de grote speeltuin, is er op het einde nog een lekkere maaltijd en is er voor de jarig een kadootje. Voor meer informatie of reserveringen: www.tavernedeposthoorn.nl

Ridder Thomas van Kasteel Verrevanhyr zal met de kinderen een riddertoernooi organiseren.

23 MAART POPWISE BIJ DE POSTHOORN: EEN AVOND VOL LIVE MUZIEK!
Op dondergavond 23 maart zullen alle bandjes van muziekschool Popwise www.popwise.nl van 18:00u-22.00u hun klanken ten gehore brengen. De toegang is gratis. Wilt u van te voren, of tijdens de optredens een hapje eten, dan wordt er aangeraden om te reserveren.

PAASBRUNCH EN PAASDINER

Een overheerlijke Paasbrunch.

Herinnert u zich de heerlijke paasbrunch nog van vorig jaar? Ook dit jaar kunt u bij de Posthoorn weer genieten van een uitgebreide brunch op 1e en 2e paasdag van 11.00uur tot 14.00uur. De brunch zal o.a. bestaan uit een goed gevulde tomatensoep, aspergesoep, diverse broodjes en beleg, diverse vissoorten, diverse warme gerechten waaronder huisgemaakte beenham met honing, kippenragout, gepocheerde zalm, verschillende eiergerechten, salades, dessertbuffet, kinderbuffet en meer. Voor de kinderen zal Ilse van www.lipinkindergrime.nl aanwezig zijn om bij de kinderen een mooie glittertattoo te maken, er zal bij goed weer een springkussen staan en de kinderen kunnen op zoek gaan naar de eieren die de paashaas heeft verstopt. Wie het gouden ei vindt……krijgt een leuke prijs.

Prijs van de brunch (inclusief koffie/thee/melk/jus d’orange/fristi): Kinderen t/m 3 jaar gratis. 4 t/m 12jaar €15. Vanaf 12 jaar €27,50. Van 16:30 tot 21.00 uur kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen paasdiner met de keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Kinderen t/m 14 jaar mogen van de kinderkaart bestellen als ze dat willen en voor de kinderen zal er een leuke verrassing zijn. Prijs 3-gangen diner: €35,- inclusief de huisgemaakte Kampinabol met dips voor aanvang diner. Zowel voor de brunch als voor het 3-gangendiner is reserveren verplicht.

Voor reserveringen of informatie: www.tavernedeposthoorn.nl of bel naar 06-14679138 / 06-26886593.