ondernemers

Lentetoernooi PCO Oisterwijk levert drie winnende koppels op


Wat zag het er allemaal gezellig uit met het lentezonnetje hoog aan de hemel. Er waren veel spelers die vroegen om buiten te mogen spelen, ofschoon het eigenlijk een binnentoernooi is.

Drie koppels winnen bij Lentetoernooi in Oisterwijk.

Dat verzoek werd uiteraard gehonoreerd, mits de tegenstanders ook buiten wilden spelen. Er kwamen 28 doublets naar Oisterwijk vanuit alle delen van het land en ook diverse uit Belgi√ę. Met 56 spelers gingen ze om 10.30 uur de strijd aan en dat werd heel spannend. Degenen die uiteindelijk tot de eerste drie behoorden waren:

1. Cas Schellekens en Ruud van Hintham
2. Xander Steijns en Osman Jibril
3. Marc Jerusalem en Stefan Defoe

Ook een team van PCO wist nog een mooie zevende plaats te bemachtigen. Deze plaats was voor Lies de Jong en Harrie de Brouwer en zij vielen hiermee ook nog in de prijzen. Al met al dus een gezellig toernooi, waarbij door iedereen met plezier aan teruggedacht kan worden.