themake

Jeugd Trinitas Oisterwijk wint van ’s Gravenmoer

Met “oorlogsgezichten” zoals ze het zelf gekscherend tijdens de trainingen noemen, staat JO13-2 op zaterdag 4 maart op het veld bij de aftrap tegen ONI uit ‘s Gravenmoer. De wil om te winnen is er en winst zou een mooie opsteker voor de jongens zijn. Vandaag belooft een mooie partij te worden en aan de supporters langs de kant zal het niet liggen.

Jeugd Trinitas Oisterwijk wint in ’s Gravenmoer.

Nadat scheidsrechter Joris van de Pas fluit voor de aftrap, staat de verdediging als een muur, is de opbouw goed en al in het eerste kwartier zijn er genoeg kansen maar worden ze helaas niet verzilverd. Aan beide kanten staan de keepers op scherp en de teams zijn erg aan elkaar gewaagd.

Na rust volgt een erg sterke 2e helft. Er wordt veel gevoetbald op de helft van de tegenpartij en al snel valt daar het 1e doelpunt voor Trinitas. Na een mooie voorzet benut Niels de kans en schiet de bal binnen. Een gejuich onder het team, dit is wat ze nodig hebben!

Het geeft ze vertrouwen, er worden meer duels gewonnen, goed overgespeeld en mooi opgebouwd. In de laatste minuten staat ineens Beau vrij en schiet de bal in de rechterhoek binnen.

Een verdiende 2-0 als eindstand! Goed gedaan jongens, 3 punten gepakt en vol vertrouwen op naar volgende week!