ondernemers

Haaren in de War met muziek van JERRK


Haaren aon taofel! is het afgelopen jaar succesvol van start gegaan met twee lunches en een diner.

De Haarense band JERRK speelt bij Haaren in de War.

Het diner op 3 november was bedoeld voor mensen die overdag andere verplichtingen hebben. De belangstelling was overweldigend, maar het tijdstip was ook toen voor een grote doelgroep niet haalbaar. Voor al die mensen gaat Haaren niet “aon taofel”, maar probeert de organisatie op 14 april om 20.00 uur in Den Domp de activiteit Haaren in de War nieuw leven in te blazen.

Feest

Je bent van harte welkom voor een borrel, een bite en coole live muziek. Deze eerste editie is er muziek van de Haarense band JERRK. Zij brengen 80’s en 90’s muziek. Blijf vooral niet zitten: Haaren in de war! De entree bedraagt € 7,50, daarvoor ontvang je twee consumptiebonnen en hapjes. Hopelijk kunnen de initiatiefnemers zo ook een andere doelgroep met elkaar in verbinding brengen. En wie weet, voor herhaling vatbaar.

Graag aanmelden vóór 11 april, per mail naar haaren.aon.taofel@gmail.com of bel/whatsapp naar 06 41159731 (Arie).