Care Inn

Doneer nu aan Jantje Beton voor kinderspeelplaatsen


Jantje Beton is haar jaarlijkse collecte gestart, ook in Oisterwijk! Help je mee?!

Lekker buiten spelen in een veilige omgeving, met uw hulp!

‘Ga naar school. Ga naar je werk. Maak je huiswerk. Eet gezond. Sport. Leer pianospelen. Word succesvol. Neem je telefoon op. Bekijk dit. Vind het leuk. Deel het met je vrienden…’ We moeten steeds meer en spelen steeds minder. Daarom zegt Jantje Beton: Stop nooit met spelen!

Want spelen is niet alleen het belangrijkste onderdeel van een gezond leven, het is ook nog eens het leukste. Kinderen spelen het liefste zonder muren om zich heen, niet waar auto’s rijden, en ook als je net gevlucht bent, op een veilige plek met inspirerende speeltoestellen en aankleding. Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kinderen en jongeren in kwetsbare (speel)posities krijgen hierbij extra aandacht.

Help mee!
Met de collecte helpt u mee te bereiken dat álle kinderen en jongeren kunnen spelen en bewegen. Scan de QR-code, of klik op de link, en maak een bedrag naar keuze over.

Namens Jantje Beton en vele spelende kinderen, danken wij u voor uw hulp!

 

Klik hier voor een donatie aan Jantje Beton of scan onderstaande QR-code.

 

Scan deze code of klik voor een donatie aan Jantje Beton.