Care Inn

Voor 135 kinderen een verjaardagsbox opgehaald door Oisterwijkse schoolkids (+ Film)


Op 22 december zamelden de kinderen van Basisschool De Groene Parel een mooi bedrag in voor Stichting Jarige Job. Zij deden dit door middel van een lampionnentocht rondom het Willem van der Aa-park. Ouders, familieleden en bekenden sponsorden de kinderen.

Zie onderaan deze pagina ook de filmopname van LOVO!

Een mooi bedrag waar de stichting erg dankbaar voor is.

Afgelopen donderdag was het dan zover. De kinderen van groep 7b mochten de cheque met het mooie bedrag van € 4741,85 overhandigen aan Marieke, de ambassadeur van Stichting Jarige Job. Met dit bedrag kan er voor maar liefst 135 kinderen een verjaardagsbox gemaakt worden.

1 op de 12 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Stichting Jarige Job helpt ouders van deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox, waar alles in zit voor een verjaarsfeestje thuis en op school. De verjaardagsboxen worden gemaakt voor kinderen van 4 t/m 18 jaar. Via de Voedselbank, Stichting Leergeld en de site van Stichting Jarige Job kunnen ouders een aanvraag doen voor een verjaardagsbox.

Groep 7b van De Groene Parel heeft goed hun best gedaan!