vacature

Werkplaatsen voor kinderen in Bibliotheek Oisterwijk


De Bibliotheek gaat weer starten met een serie werkplaatsen. In deze digitale workshops leren kinderen hun digitale vaardigheden ontwikkelen en kunnen ze hun talenten ontdekken. Er wordt elke keer gewerkt aan een ander thema en de kinderen worden begeleid door een lees-/media consulent.

Minecraft

Werken aan Minecraft in Bibliotheek Oisterwijk.

In deze eerste in de reeks van vier werkplaatsen starten we met Minecraft. Heb je laatst nog een leuk boek gelezen en ben jij dol op de hoofdpersoon van het boek? En bouw je graag de gekste dingen in Minecraft? Dan mag je deze activiteit niet missen! In deze workshop ga je aan de slag om in Minecraft een huis te bouwen voor jouw favoriete boekpersonage. Je mag helemaal zelf weten voor wie je een huis gaat bouwen: van Bram Botermans of Elmer de olifant tot Ron Wemel en Nikki Maxwell. Samen met de andere deelnemers bouw je in Minecraft een hele stad voor de personages uit de lievelingsboeken!

23 februari
15:30-17:00 uur
Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
Gratis deelname
Aanmelden: oisterwijk@bibliotheekmb.nl