ondernemers

Miljoen voor bewoners Apollolaan in Oisterwijk


Deze inwoners kunnen verhuizen, lekker op vakantie, schulden aflossen, een nieuwe auto kopen, eerder met pensioen, of net wat zij graag doen met hun 58.823 tot 176.470 euro.

Winnen doe je bij…

Een grote verrassing voor elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 5061SC, de Apollolaan in Oisterwijk. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars 15 februari met de cheques.

Pieter een motorrijbewijs, Kim een mooi sieraad, en dan blijft er vast nog wat over voor meer mooie wensen…

De elf deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 58.823 euro tot 176.470 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij. Fatima speelt mee met één lot en wint 117.647 euro. Ze reageert enthousiast: ”Het is echt een droom dat jullie hier zijn. Met de gewonnen prijs ga ik een scooter voor mijn zoon kopen en natuurlijk ook iets leuks voor mijn dochter.”

Pieter en Kim winnen ook 117.647 euro. Daarnaast is Pieter, net zoals Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld jarig op de dag van de uitreiking. Hij reageert dolblij: ”Ik wil heel graag mijn motorrijbewijs halen, dus dat ga ik nu zeker doen!” Op de vraag wat Kim graag zou willen antwoord zij: ”Ik wil graag een heel mooi sieraad”.

De uitreiking aan de winnaars uit Oisterwijk is te zien in het tv-programma ‘The Floor’ op zondag 26 februari 2023 bij RTL 4.