Care Inn

Fotoseries en films van maandag met carnaval


De echte carnavalsvierders gaan ‘gewoon’ door, ook op maandag was er weer van alles te doen in het Oisterwijkse Döllekesgat, het Moergestelse Pierewaaiersrijk, het Haarens Strûivendûrp en Heukelomse Rommelpot.

Carnaval jong geleerd en (samen met) oud gedaan; alaaf! (Foto: Annita Schepens).

Om te beginnen eerst hieronder tussen de filmpjes nog eentje van Karnaval Festival; even meegenieten met de meer dan 30.000 bezoekers in Moergestel. Ook wat later en nu te zien kwam de zondagse Carnavalsmis in beeld. Meer van eerdere dagen ziet u hier (klik) in ons overzicht met carnavalsnieuws.

Om dan nu echt over te gaan naar de maandag:

Voor de jongste jeugd en hun ouders was er in Tiliander een leuke kindermiddag (Film). En ook deze maandag ontbijt bij de Koffiedames, schieten in Haaren, advocaatje bij De vloet, een lach en een traan en volop gekkigheid. Weer veel Prinselijke onderscheidingen en het Döllekesbruidspaar bij de boeren bruiloft (Film). Het was maandag dweildag!

In Moergestels Pierewaaiersrijk kwam de ‘Engelbewaarder’ langs (Film) en werd ook gewerkt aan integratie van de Döllekes in het Pierewaaiersrijk (Film).

Alaaf, en geniet nog van de laatste dolle dinsdag!

Klik hier en bekijk foto’s van maandag met carnaval in Oisterwijk.

Er komt vast en zeker nog meer; blijf ons volgen!

 

 

 

 

Klik hier voor meer carnavalsberichten