Care Inn

Dekens en kleding voor Turkije en Syrië welkom bij Kringloop Oisterwijk


Bij de Kringloop aan de Veldweg in Oisterwijk worden dekens en kleding ingezameld voor het aardbevingsgebied in Turkije en Syrië.

Doe mee met de giro 555 actie voor Turkije en Syrië

Deze inzameling gebeurt via de kledingcontainers die her en der in de gemeente staan, en ook vanuit de inzameling aan de milieustraat. De kleding en dekens zijn nodig om de mensen in de getroffen gebieden te voorzien. De medewerkers proberen zo snel mogelijk een volle bus met kleding naar Turkije te kunnen brengen.

Kringlooplijn Oisterwijk aan de Veldweg 8 is open van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur; zaterdag tot 16.00 uur.

Klik hier voor meer informatie en acties voor Giro 555

Doe je mee?

Ook in onze dorpen wonen familieleden van de in het rampgebied getroffen slachtoffers. Voor de steun aan de slachtoffers van deze ramp is Giro 555 geopend. Via www.giro555.nl is uw donatie welkom. Organiseer je zelf een actie, of doe je mee met een actie waar je graag extra aandacht voor wil? Mail dan kort je informatie naar mail@oisterwijknieuws.nl

DTZ logo low