Krekul

22 kinderen in Moergestel geslaagd voor zwemdiploma


Zaterdag 4 februari was het voor 22 kinderen uit Moergestel spannend; het diplomazwemmen in het grote bad.

Trots op de foto met het behaalde diploma!

Na wekelijks intensief oefenen in het kleine zwembad aan de Oisterwijkseweg in Moergestel was zaterdag het spannende moment aangebroken om te bewijzen dat deze kandidaten het zwemdiploma verdiend hebben. Alle kandidaten slaagden hiervoor en dat ze daar blij mee zijn, zien je op de stralende gezichtjes na afloop op de foto. Ook in de voorbereidende weken was het spannend, zowel voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders. Immers, de energiecrisis was dagelijks in het nieuws met vragen of de zwembaden wel open konden blijven en of de kosten van de zwemlessen voor velen niet te hoog zouden worden en of de gemeenten willen bijspringen.

Deze kandidaten konden in ieder geval hun energie blijven steken in het blijven lessen en dat is nu beloond met een diploma. Proficiat allemaal. Omdat de B-kandidaten nu afzwaaien zijn er momenteel enkele plaatsjes vrij op de woensdag en donderdagmiddag. Dus ouder als je snel bent kan je kind nu direct starten met lessen (telefoon 06 4576 9348).

Voor mini a zijn geslaagd: Roos, Liselot, Jits, Mia, Skip en Marie. Voor het A-diploma zijn dat: Daniek, Timur, Tjeu, Guusje, Tess en Quinn. Met B gingen naar huis: Saar, Tijn, Fay, Noor, Floris, Dilahno, Pippa, Joost, Camille en Mason.

 

Alle van harte gefeliciteerd!