ondernemers

Yoga en pianoconcert combineren in Oisterwijks Lodewijkskerkje


15 januari van 14:30 tot 15:45 uur combineert Let’s Yoga de Yoga met een Pianoconcert in het Lodewijkskerkje aan de Kerkstraat 64 in Oisterwijk.

Vorige keer was een groot succes.

Het yoga concert wordt door Donate van Let’s Yoga Oisterwijk samen met haar man Erik georganiseerd. Ze hebben hun krachten gebundeld door hun passies te verbinden: yoga en pianospelen. Een bijzondere ervaring waar de klanken van het pianospel je nog meer in contact zullen brengen met je innerlijke zelf. Neem je eigen mat en meditatiekussen mee. Eventueel warme kleding/dekentje voor de eindontspanning. Heb je geen mat, laat het even weten bij aanmelding. Er is plaats voor 20 personen; kosten deelname 17,50 euro. Graag aanmelden via info@letsyogaoisterwijk.nl (ook voor vragen).