Care Inn

Nieuwe Prins en activiteiten CV De Zotte Mulders Oisterwijks Döllekesgat


Zaterdag 7 januari was het eindelijk zover en mocht de carnavalsvereniging weer een Prinsenbal organiseren.

 

Drie jaar heeft Ad van Gestel als Prins Motto de scepter gezwaaid over ‘de Mulders’. Maar aan dit tijdperk kwam afgelopen zaterdagavond een einde. De Zotte Mulders willen Motto bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren als prins. Motto keert terug in de raad van 11. Rond half elf werd door middel van een ‘wie ben ik?’ presentatie de nieuwe Prins bekend gemaakt. Dorus van Bladel als Prins Dorus neemt de scepter van Motto over om de Mulders voor te gaan in het carnavalsgedruis in Oisterwijks Döllekesgat.

Prins Dorus van De Zotte Mulders

Kinderkarnaval
Op carnavalszaterdag 18 februari van 14:33 tot 18:11 uur organiseert CV De Zotte Mulders in ‘t Molentje hun befaamde Kinderkarnaval. Vriendelijke prijzen voor de kleintjes en er komt een ballonnenclown. Schminken thuis is niet nodig, want ook hier wordt voor gezorgd.

Feestavond
Op de zaterdagavond zijn alle carnavalsvierders welkom op de feestavond, eveneens in ’t Molentje. Met De Zotte Mulders terug in de tijd. Alle ouderwetste carnavalskneiters komen voorbij, afgewisseld met nieuwe hits. Tijdens deze feestavond komen ook bevriende verenigingen en kapellen een bezoekje brengen.