ondernemers

Société Le Margéh organiseert Grote Bourgondische Frikandellen Test in Oisterwijk


Op zondag 5 februari organiseert Société Le Margéh De Grote Bourgondische Frikandellen Test in Eetcafé De Huiskamer aan het Lindeplein 11 in Oisterwijk.

Het idee begon als een grap, maar met carnaval in aantocht heeft de club besloten er een echt bourgondisch event van te maken. Om 15:00 uur start de vergelijkingstest van 11 verschillende frikandellen, die blind geproefd moeten worden. Ze hoeven uiteraard niet 11 compleet opgegeten worden. Het event is voor alle leeftijden, tickets zijn verkrijgbaar via www.scmargeh.nl. Je krijgt uiteraard een beoordelingsformulier! De vergelijkingstest is bedoeld om consumenten te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze als het gaat om het kopen van frikandellen. Door de test zullen de verschillende merken met elkaar worden vergeleken op smaak, kwaliteit en prijs.

Société Le Margéh is een gezelligheidsclub uit Oisterwijk die als doel heeft om op een laagdrempelige en toegankelijke manier diverse activiteiten te organiseren voor jong en oud. De opbrengst gaat in de pot, die gebruikt wordt voor het organiseren van lokale activiteiten.