ondernemers

Race mee voor Corné komt op Driekoningen in actie voor KWF


Op zondag 26 juni 2022 heeft het team “Race mee voor Corné” de Alpe D’Huez beklommen ter ondersteuning van het KWF Kankerbestrijding. Het team dat Corné Jansen (52) omringd, die een ongeneeslijke vorm van kanker heeft, bestond uit 20 mensen en werd bijgestaan door een aantal trouwe volgers. De opbrengst van deze uitdaging, een bedrag van maar liefst 36.388 euro, ging naar onderzoek naar de behandeling van deze vorm van kanker.

Kom luisteren en doneer voor KWF.

“Het hele team heeft onder leiding van mijn vader de finish weten te behalen. Bij het behalen van de finish vloeiden de tranen, maar waren ze welverdiend,” zegt dochter Amber Janssen. “Wij zijn ontzettend trots op wat wij hebben bereikt en hopen dat we met onze inzet een bijdrage hebben kunnen leveren aan het KWF Kankerbestrijding.”

Vorig jaar werden verschillende leuke acties uitgezet en dit jaar gaat het team nog meer uitpakken! Zo wordt er een spinningsmarathon, een Hollandse feestavond en een schoolvoetbaltoernooi georganiseerd. ‘Een actie rondom de feestdagen voor het goede doel mocht dit jaar niet ontbreken op onze agenda. Daarom gaan wij op vrijdag avond 6 januari, verkleed als drie koningen, engelen en wijzen in samenwerking met de lokale horeca in Oisterwijk in diverse horecazaken onze liederen ten gehore brengen.’

Kom kijken, zing mee en doneer!