themake

Partij PGB: PGB kiest nieuwe voorzitter op Nieuwjaarsbijeenkomst


Afgelopen zondag heeft Partij Gemeente Belangen (PGB) tijdens een gecombineerde Nieuwjaarsbijeenkomst en Algemene Leden Vergadering Sten Reijnen gekozen tot nieuwe partijvoorzitter. Sten is 42 jaar en geen onbekende in het politieke landschap. Hij is jaren actief geweest als raadslid voor Samenwerking ’95 in Haaren.

Na het vertrek van Jan Oerlemans als partijvoorzitter van PGB is het bestuur met de benoeming van Sten Reijnen weer helemaal compleet. In het bestuur zijn naast Sten Reijnen, Berrie van Berkel, Mieke Moorman, Jan Plompen (secretaris) en Piet van Baest (penningmeester) actief.

De nieuwjaarsreceptie vond plaats bij ’t Haarens Buutje, de Haarense Jeu de boules-club. Na het officiële gedeelte was er tijd voor een ontspannen maar fanatiek Jeu de boules-toernooi.

Bron: Partij PGB

Meer politiek- en gemeentenieuws

Bovenstaande bericht is door de politieke partij geplaatst op hun website. Oisterwijk Nieuws verspreid deze berichten automatisch, om u op de hoogte te houden van hun politieke standpunten. Alle partijen die hieraan meewerken worden getoond.

Meer politiek- en gemeentenieuws leest u in het thema Gemeente (klik!)