Care Inn

Open Dag bij EKWC in Oisterwijk


Op zondag 29 januari opent het EKWC de deuren van 14-16 uur voor het publiek voor Test Case XXVII.

Maaike Kramer is een van de deelnemers.

Een Test Case is een open dag waar de internationale artists-in-residence hun studio’s openen en de geheimen van het keramische maakproces tonen. De residenten zijn aanwezig. Deelnemers die hun residentie recent hebben afgerond tonen hun werk in een groepstentoonstelling. Entree is gratis.

Deelnemers aan deze Test Case zijn: Mariëlle van den Bergh (NL), Erik Benjamins (US), Jan Bokma (NL), Inez de Brauw (NL), Koos Buster (NL), Chiao Chih (Julia) Lu (TW), Yannick Ganseman (NL), Alice Heron (FR), YiLing Hung (TW), Ottokaij Iroke (KR), Manita Kieft (NL), Mirthe Klück (NL), Mariska Koolen (NL), Maartje Korstanje (NL), Bas Kosters (NL), Maaike Kramer (NL), Erno Langenberg (NL), Bram van Leeuwenstein (NL), Laurent Malherbe (NL), Carina Paoletti (BR), Luiz Rogue (BR), Joran van Soest (NL), Kirsten Spuijbroek (NL), Suzie van Staveren (NL), Sajoscha Talirz (NL), Cruz Ugarte (ES), Wessel Verrijt (NL), Gabrielle Warmbough (FR), Riet Wijnen (NL), Nataliya Zuban (UA).