ondernemers

Oisterwijkse fotoclub FOMO stelt werken tentoon


Aan het begin van dit nieuwe jaar organiseert Fotogroep FOMO weer haar traditionele Foto-expositie. En die vindt ook deze keer plaats in Cultuurcentrum Tiliander in Oisterwijk.

Een werk van FOMO-lid Corrie Heesbeen.

26 enthousiaste fotografen uit Oisterwijk, Moergestel en omgeving tonen daar hun beste werk van het afgelopen jaar. Ook wordt werk getoond dat in het afgelopen jaar werd bekroond; leden van FOMO sleepten in 2022 in verschillende wedstrijden en op diverse podia prijzen in de wacht. In een aparte zaal kunt u genieten van Audiovisuele presentaties, waarin bewegende beelden met bijpassende muziek worden getoond. De openingstijden van de Foto-expositie zijn vrijdag 13 januari 20.00 – 22.00 uur, zaterdag 14 januari 12.00 – 17.00 uur en zondag 15 januari 11.00 – 17.00 uur.

De expositie zal op vrijdagavond 13 januari om 20.00 uur worden geopend door Louis van den Meijdenberg. Louis is 40 jaar actief geweest als fotograaf en geeft zijn deskundig commentaar op de getoonde foto’s. U bent van harte welkom!! De toegang is gratis!!