uitgelicht

Nieuwjaarsconcert met De Parelmuzikanten voor een spetterend muzikaal vuurwerk


Op de laatste zondag van januari steken de Parelmuzikanten alsnog een grandioos vuurwerk af met muzikaal prachtige gevarieerde pijlen. Het nieuwjaarsconcert start op zondag 29 januari om half drie. Het is een en al spektakel in de klasse HAPPY MUSIC.

Francis zingt onder begeleiding van De Parelmuzikanten.

Vanwege corona hebben ze drie jaar moeten wachten. Dit is dus een extra reden om er een écht spektakel van te maken. CC Den Boogaard in Moergestel zal dankzij de muzikale klasse uit zijn voegen barsten. Het programma bevat (legaal) nieuw vuurwerk waarbij vooral de zang op de voorgrond zal treden. Zangeres Francis de Vries zal plaatselijke records verbreken met uitvoeringen van A Night Like This van Caro Emerald, Power of Love van Celine Dion, El Mundo Bailando van Belle Perez en niet op de laatste plaats onze pittige vuurpijl “9 to 5” van Dolly Parton. Natuurlijk doet onze zanger Ad Lommers niet onder en komt met ander siervuurwerk: Hij zingt The Mavericks met Dance The Night Away en Perhaps Love van John Denver.

Wilt u nog meer namen van bijzondere vuurpijlen……? Een doos vol, hoor. Zo zullen we luisteren naar arrangementen van James Last, André Rieu, Imca Marina. En worden de polka’s en de licht klassieke nummers zeker niet vergeten. Een middag vol muzikale diversiteit waar je alleen maar van kunt genieten. De Parelmuzikanten zijn ervan overtuigd dat het programma van dit nieuwjaarsconcert 2023, vol met unieke muzikale vuurpijlen, de eerste topper van het jaar wordt. Zorg dat je er bij bent! En neem je goede buur of familie mee; gezellig zo samen genieten van een fantastische middag. Graag tot ziens.

Wil je dit niet missen dan koop je een ticket bij de voorverkoopadressen. In Oisterwijk bij Foto Vlaminckx in de Dorpstraat en in Moergestel haal je entreekaarten bij de bar. Daarnaast kun je altijd via de mail contact opnemen met info@parelmuzikanten.nl De entree is 7.50 euro. Geregistreerde vrienden betalen slechts 5 euro.