The Make

Lokale Omroep van Oisterwijk zoekt oude carnavalsbeelden


LOVO, de Lokale Omroep van Oisterwijk roept alle bewoners en carnavalsvierders van Döllekesgat en verre omgeving op om oude beelden, foto’s, verhalen en anekdotes over Carnaval in Döllekesgat met hen te delen.

Eric ten Brink in de carnavalsoptocht, met een ludieke uitbeelding van destijds wethouder Maarten Pieters, zou zelf later ook wethouder worden …  (Foto: Joris van der Pijll)

Met deze herinneringen wil de omroep een mooi beeld creëren van de carnavalsviering in Döllekesgat, in het verleden. Deze beelden kunnen foto’s, video’s, tekeningen of verhalen zijn die betrekking hebben op carnaval in Döllekesgat. De inzendingen zullen worden gebruikt voor een documentaire die de lokale omroep zal uitzenden in de aanloop naar en tijdens carnaval.

Alle inzendingen, voorzien van een stukje begeleidende tekst en uitleg, kunnen worden ingestuurd via e-mail (grotere bestanden via Wetransfer.com) naar paul.francken@lovo.tv. Vergeet niet om uw contactgegevens hierbij te vermelden, zodat LOVO contact met u op kan nemen.

Samen met alle Dollen en Dollinnen uit Döllekesgat of (ver) daarbuiten hoopt de omroep nostalgische herinneringen op te kunnen halen.