carnaval 2023

Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheek Oisterwijk


Van 25 januari t/m 4 februari zijn het weer de Nationale Voorleesdagen.

Voorlezen is leuk en bevordert de woordenschat en het leesplezier van het kind. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen en daarom organiseert de Bibliotheek Oisterwijk tijdens de Nationale Voorleesdagen extra voorleesmomenten voor peuters t/m 4 jaar.

Maximiliaan Modderman viert een feestje is het prentenboek van het jaar 2023. In de Bibliotheek Oisterwijk wordt ook een feestje gevierd. Op woensdag 25 januari om 09.30 uur is de opening van de Nationale Voorleesdagen en dan krijgen de peuters een ontbijtje tijdens het voorlezen. Gezellig luisteren naar een verhaal en meteen de buikjes vullen. Hoe leuk is dat!

Naast het voorleesontbijt zijn nog voorleesmomenten op vrijdag 27 januari om 10.00 uur en op donderdag 2 februari om 10.00 uur. Op deze dagen krijgen ze een (gezonde) versnapering.

Wil je samen met je peuter(s) mee luisteren op een van deze dagen? Meld je dan aan via oisterwijk@bibliotheekmb.nl. Wees er snel bij want vol=vol.

Om het geheel nog eens extra feestelijk te maken krijgen de peuters ook nog een knuffeltje als ze lid worden van de Bibliotheek. Het lidmaatschap is gratis.

Kom langs bij deze voorleesmomenten en bekijk meteen de Prentenboeken Top 10 van 2023.