Care Inn

Woningen ontruimd na brand kledingwinkel Oisterwijk


Een allerte buurtbewoner die naar zijn werk ging rook vanmorgen een brandlucht in de Stationsstraat in Oisterwijk. Er bleek brand te zijn in een kledingwinkel.

Brand en rookschade in kledingwinkel Oisterwijk (Foto: Toby de Kort).

Vanaf buiten was goed te zien dat er rook in de winkel hing. Brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer forceerde een deur om de winkel in te komen. Er bleek brand te zijn geweest in een stellingkast in de winkel.

De brandweer weet niet precies wat de oorzaak van de brand is, team brand onderzoek komt ter plaatse om de mogelijke oorzaak te achterhalen. Door zuurstof gebrek kon de brand zich niet verder ontwikkelen. Wel stond er heel veel rook binnen. De rook is in de kleding getrokken, dit zal schoonmaakt moeten worden.

Mensen van bovengelegen appartementen moesten tijdelijk hun woning verlaten.

Bewoners moesten hun woning tijdelijk verlaten (Foto: Toby de Kort).