Care Inn

Kerstkaartactie was succes en doe mee aan de kleurwedstrijd in de Bibliotheek


December. Een speciale periode met lichtjes en samenzijn. Helaas zijn er nog heel wat mensen die zich juist in deze periode eenzaam voelen en/of door beperkingen hun huis niet uit kunnen. Wat extra aandacht maakt voor hun een groot verschil.

 Kerstkaartactie in bij de Bibliotheek!

Vorig jaar heeft de Bibliotheek voor deze mensen Kerstwensen ingezameld die zijn verspreid door de wijkteams van Thebe. En ook dit jaar werd dat gedaan.  Ze kregen hier heel veel dankbare reacties op. De inzenders hebben voor die mensen gezorgd voor een klein lichtpuntje, middels een kaartje, gedichtje of leuke tekening. Dank voor jullie bijdrage!

Kleurwedstrijd
Voor de kinderen liggen er kleurplaten klaar in de Bibliotheek Oisterwijk, de Bibliotheek Moergestel en de Place to Bieb in Haaren. Op de kleurplaat staan Kerstballen die ze in mogen kleuren of beplakken. Alle ingeleverde Kerstballen komen aan een slinger in de Bibliotheeklocaties te hangen. Degene die de mooiste en origineelste Kerstballen inlevert, wint een prijs! Per locatie wordt een winnaar gekozen. Inleveren kan t/m 24 december.

DTZ logo low