Care Inn

Sauwelen in Moergestels Pierenwaaiersrijk


Het Sauwelen is terug, en wel op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023 in Den Boogaard. Kaartverkoop is alleen mogelijk op 7 januari 2023 op diezelfde locatie.

Het allerleukste is met publiek; en dat mag weer!

‘Het ontwaken van een slapende reus. Zo kunnen we de terugkeer van het Sauwelen op de Moergestelse carnavalskalender in 2020 beschrijven. Na enkele jaren stille ton, pakten zes lokale helden de rol op en zorgden voor twee fantastische avonden. Dit willen we weer en goed nieuws. Dit gaan we ook opnieuw doen!,’ aldus de organisatie van het Samenwerkend Carnaval in Moergestel (SMC). Het recept blijft hetzelfde. Een gezellig aangeklede zaal, lange tafels, een snelle bezorgservice van de drankjes aan die tafels en een spetterend feest. Avondvullend en één gezellig geheel dat al begint met de kaartverkoop. Omcirkel hiervoor 7 januari 2023 met rood in je agenda. De kaartjes zullen namelijk enkel dan en op locatie kunnen worden gekocht. Waarom? ‘Voor zo’n vette avond mag je best een beetje moeite doen en het is dan al super gezellig. O wacht, dan trouwens nog iets. De sauwelaars! Wie worden de opvolgers van Eric, Mark, Jaap, Dirk, Maikel en Martijn? Houd ons de komende weken in de gaten!’

Benieuwd wie er straks in de ton staat? SMC zal de tonpraoters weer op uitermate spannende wijze onthullen. Misschien jij wel, je vrouw, de kastelein, Louis of wat dacht je van je buurman? Voor nu is er even maar één ding belangrijk. Sauwelen gaat door op 10 en 11 februari 2023!