ondernemers

Nu al kratten vol maar er kan nog veel meer bij voor de Voedselbank


De jaarlijkse inzameling voor de Voedselbank is in volle gang; tot en met zaterdag zijn uw producten nog welkom!

er zijn al een aantal kratten vol ingeleverd…

Deze week vindt weer de jaarlijkse inzamelingsactie voor de Voedselbank plaats. De afgelopen dagen hebben veel mensen al de weg gevonden naar Wim van Baaststraat 7 in Oisterwijk. Tot en met zaterdag 17 december kunnen dagelijks van 16.30 – 19.30 uur producten afgegeven worden. De Voedselbank heeft veel behoefte aan lang houdbare producten, zoals koffie, thee, pannenkoekenmeel, stroop, pasta, rijst, pastasauzen en soep. Ook verzorgingsproducten mogen ingeleverd worden. Hopelijk dragen veel Oisterwijkers hun steentje bij aan deze Kerstactie!

We hopen samen met de lokale vrijwilligers dat ook dit jaar de inwoners van Oisterwijk een groot aantal producten inzamelen en bij het verzamelpunt afgeven.

Helpt u mee? Doe dit dan vandaag, vrijdag of uiterlijk zaterdag!

DTZ logo low