Care Inn

Het mooie Park Ruijbosch in Haaren


Verscholen achter de kerk, maar wel direct vanuit het dorpsplein te bewandelen, is het mooie Park Ruijbosch in Haaren. Leny van Schijndel nam er recent een kijken.

Een blik op de Haarense kerk, vanuit het park (Foto: Leny van Schijndel).

De vrijwilligers van HaarenEEN hebben samen met de Gemeente, Scouting, Stichting Haaren in Beweging, Bijenvereniging St. Ambrosius, bewoners van het Leypad en de vrijwilligers van Buurtmoestuin achter de kerk een mooi park gecreƫerd. Een wandeling door het park, met naar wens een vervolg door het landschap rond Haaren, begint direct achter de kerk. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen, waarbij volgens de initiatiefnemers van de werkgroep Ruijbosch bewegen, spelen, wandelen en elkaar ontmoeten centraal staan.

Klik hier en neem een kijkje door de ogen van Leny.