Care Inn

Gratis naar Mark van de Veerdonk


Tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 11 januari 2023 neemt Mark van de Veerdonk u mee in zijn bijzondere kijk op de Oisterwijkse actualiteiten.

Mark van de Veerdonk

Wat je kunt verwachten? Dat is altijd een verrassing bij Mark. Maar dat de lach nooit ver weg is, staat wel vast! En met een goed gevoel stuurt hij je de zaal weer uit. Mark van de Veerdonk kondigde onlangs aan bezig te zijn met zijn laatste theatertour, dus pak deze kans om hem live te zien in deze speciale Oisterwijkse voorstelling.

Programma
• 18.45 uur: Inloop met koffie en thee
• 19.15 uur: Zaal open
• 19.30 uur: Voorstelling Mark van de Veerdonk (aanmelden noodzakelijk)
• 20.00 uur: Receptie in foyer Tiliander (iedereen welkom)

Reserveren
Wil jij erbij zijn? Dat kan! Ga naar www.tiliander.com . Op 11 januari is de gemeentelijke nieuwjaarsbijeenkomst, die begint met de voorstelling van Mark van de Veerdonk. Je kunt op de website van Tiliander gratis kaarten reserveren, maximaal 2 per persoon.

Heb je geen kaarten of kun je niet bij de voorstelling zijn maar wil je toch met andere inwoners, verenigingen, ondernemers en het gemeentebestuur proosten op het nieuwe jaar? Dat kan! Het gemeentebestuur nodigt je van harte uit om woensdag 11 januari vanaf 20.00 uur het glas te heffen op een gezond en succesvol 2023 in de foyer van Tiliander, Spoorlaan 82c in Oisterwijk.