Care Inn

Zang en Vriendschap in Protestantse kerk Oisterwijk


Zang en Vriendschap is een begrip in Oisterwijk, en in 2024 een koor met een 100-jarige geschiedenis!

Zang en Vriendschap

17 december om 15:00 uur geeft het koor een Kerstconcert in de Protestantes-, Lodewijkskerk in de kerkstraat in Oisterwijk. Een concert in kersttijd in het mooie Lodewijkskerkje geeft een extra dimensie aan het zingen. Zang en Vriendschap hoopt met dit concert het publiek een fijne middag te bezorgen en een, voor ieder persoonlijke, juiste kerstsfeer te brengen. Tijdens deze middag brengt het koor bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore. Zoals “Wohl mir dass ich Jesum habe” en “O Jesulein süss“ van Johan Sebastiaan Bach als het Baskische kerstlied “The Angel Gabriël”.

De entree is gratis; een vrijwillige gift aan het eind van het concert is altijd welkom.

Meezingen? Klik dan hier!