ondernemers

Workshop huur- en zorgtoeslagen


Leer hoe je de aanvragen moet invullen.

Leer zelf je huur- en zorgtoeslag aan te vragen.

Heb je vragen over de huur- en/of zorgtoeslag? Of vind je het aanvragen van deze toeslagen ingewikkeld en kun je wel wat hulp gebruiken? Kom dan naar deze workshop. Financieel expert Djoline van der Heijden van DJF Advies, doorloopt in deze workshop de toeslagaanvragen. Stap voor stap ga je er samen doorheen. Djoline geeft je aanwijzingen en tips. Je kunt dan ook je vragen stellen over de toeslagen, bijvoorbeeld als je twijfelt of je recht hebt op toeslag of als er wijzigingen in je situatie zijn.

Neem je eigen laptop of tablet mee zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Graag aanmelden via info@djfadvies.nl of aan de balie bij de Bibliotheek.

Let op: Dit is geen inloopspreekuur maar een workshop van 2 uur.

Donderdag 15 december
14.00-16.00 uur
De Bibliotheek Oisterwijk
Gratis

DTZ logo low