carnaval 2023

Een kunstig weekend in Oisterwijk


Kunst in de kas, en Kunst in het hotel… het was een Kunstig weekend.

Kunstwerken in hotel Leyhof Oisterwijk (Foto: Leny van Schijndel).

In hotel Leyhof werd de Winter Art Fair 2022 Oisterwijk georganiseerd. Er stonden kunstwerken van ruim 20 (inter)nationale kunstenaars uit de top van de hedendaagse kunstwereld. ‘Onze’ Leny nam een kijkje, en heeft wat werken voor u op de gevoelige plaat gezet. U ziet hier (klik!) een mooie fotoserie van haar bezoek.

In deze opstelling werd de kas onderdeel van de kunst (Foto: Leny van Schijndel).

Ook bracht Leny afgelopen weekend een bezoek aan Kunst in de Kas. In de expositie De Kunstkwekerij exposeerden 10 kunstenaars van eigen bodem hun nieuwe ‘gewassen’. Deze kunsttentoonstelling werd gehouden in een plantenkas, op steenworp afstand van het bovenstaande hotel. De kas werd hiervoor geheel ontruimd. De kassen geven een bijzondere sfeer aan de kunstwerken; overigens ook aan de foto’s, ook hier even klikken!