uitgelicht

Werkplaatsen voor kinderen in Bibliotheek Oisterwijk


Met Mega Man Maker kun je je eigen game levels maken met platformen, robots, diepe afgronden en zelfs eindbazen op donderdag 24 november.

Samen aan de slag op de computer…

Als je wel eens Mario Maker hebt gespeeld weet je precies hoe dit werkt. In deze editie van de Werkplaats leer je precies hoe je een goed gamelevel kunt ontwerpen dat er mooi uitziet en niet te moeilijk of te makkelijk is. En nadat je level af is moet je hem natuurlijk ook goed uittesten!

In de bibliotheek worden elke maand workshops georganiseerd waarbij kinderen digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent kunnen ontdekken. Meedoen aan de workshops kan in verschillende vestigingen van de Bibliotheek Midden-Brabant. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt. Wat ga jij maken in de Werkplaats?

Datum: donderdag 24 november
Tijd: 15.30 tot 17.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Oisterwijk
Kosten: gratis
Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
Aanmelden: via oisterwijk@bibliotheekmb.nl