lezing goed oud worden

HaarenEEN en Haarens Klokje samen met meerdere lokale initiatieven


Het mag uit onderstaande duidelijk zijn dat HaarenEEN iets anders is dan een website met wat info; de organisatie organiseert, en doet dat zo is besloten in een nieuwe stichting samen met onder ander het Haarens Klokje, Park Ruijbosch, Haaren majesteit, Sinterklaascomité en de Leesclub.

Recent werd een voornemen tot een fusie aangekondigd tussen HaarenEEN en het Haarens Klokje, en afgelopen maandag was hiertoe een bijeenkomst met enkele organisaties. Er werd besloten de fusie per direct werkelijkheid te maken. Het doel is meerdere Haarense initiatieven te bundelen, zodat een krachtige organisatie ontstaat. Voor de financiën wordt een fonds opgezet.

Naam

Voor deze samenwerking zoekt de stichting nog een nieuwe naam. Wie een idee heeft kan dit tot 30 november melden via info@haareneen.nl of bel 06 22216113.