uitgelicht

Start leesclub in Bibliotheek Oisterwijk


Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia.

Kom bij de leesclub.

In Oisterwijk start binnenkort een leesclub (moderne) literatuur. In de Bibliotheek is op maandagmiddag 28 november een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om moderne literatuur te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers.

Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Engels, Frans en Duits), biografieën, poëzie, filosofie, natuur en (kunst)geschiedenis. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Belangstellenden zijn welkom om 28 november om 14:00 uur in de Bibliotheek, Spoorlaan 82E in Oisterwijk. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Wel graag aanmelden in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via e-mail hennysnaauw@hotmail.com.