Care Inn

Koffie en thee staat klaar en kunst aan de muur bij Inloop Oisterwijk


Het Inlooppunt organiseert wekelijks een groot aantal activiteiten. Voor de meeste hiervan moet je je van te voren aanmelden.Dat is niet nodig voor de Open Inloop op dinsdagmiddag in huiskamer de Inloop op nummer 48. Elke 1e en 3e dinsdag ben je tussen 14.00 uur en 16.00 uur van harte welkom! De deur staat voor je open en de vlag hangt uit!

Koffie en kunst bij de Inloop Oisterwijk.

Je kunt op je gemak een gratis kopje koffie komen drinken. Als je wilt maak je een praatje met andere gasten. Eventueel kun je bij de aanwezige vrijwilligers je verhaal kwijt. Heb je zin om een potje te kaarten? Of speel je graag een ander spelletje? Ook daar is op dinsdagmiddag ruimte voor. Een van de bezoekers verwoordde het als volgt: “Ik heb geen zin om me elke week vast te leggen maar vindt het fijn dat ik kan binnen lopen voor een praatje, als ik me even alleen voel.”

Daarnaast kun je in deze huiskamer genieten van de kunst van een plaatselijke kunstenaar. Elke drie maanden organiseert het Inloophuis een expositie met werk van een Oisterwijkse kunstenaar. Tot eind januari hangt een tiental werken van Cees Bekkers aan de muur. Cees schildert kleurrijke Oisterwijkse taferelen met een vleugje nostalgie. Dus schroom niet, loop een keer geheel vrijblijvend binnen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ingrid Oosterling, 06 17163091, of mail naar ingridoosterling@contourdetwern.nl