carnaval 2023

Gedecideerde overwinning Nemelaer Haaren op koploper Best Vooruit


De dadendrang van Nemelaer was vandaag te groot voor Best Vooruit. Op alle fronten was Nemelaer beter dan de koploper en wist het het verschil ook knap om te zetten in mooie doelpunten.

Nemelaer Haaren – Best Vooruit

Vanaf de start toonde de Nemelaer boys hun tanden. Al vroeg had de score geopend kunnen worden. Een voorzet van Jasper van Venrooij kan net niet door Joeri Vugts worden afgewerkt. Iets later wordt Joeri gelanceerd door Gijs van Baast. Doelman Bakker kan de inzet ternauwernood keren. Eindelijk is het raak. Jasper combineert met Joeri en komt vrij voor de doelman. Jasper scoort beheerst,. 1-0(17). Een paar minuten later wordt Joeri knap in stelling gebracht door Giel vd Ven. Hij speelt zich vrij maar Bakker wordt geholpen door de paal. Kort daarna wordt Joeri door Giel vrij voor de doelman gezet en beheerst knalt hij binnen. 2-0(20). Na een half uur ontstaat enige dreiging van de gasten en moet doelman Dennis Schoenmaker redden op een kopbal van Tim Fiolet uit een voorzet van Roel vd Sande. Ook de volgende kans van Fiolet weet Dennis te pareren.

Ook na de pauze zien we een sterker Nemelaer. Na een mooie actie van Giel levert hij een strakke voorzet af. Joeri wordt onderuit gehaald in de 16. De strafschop wordt door hem onberispelijk binnen geschoten. 3-0(75). Best Vooruit is niet bij machte om het Nemelaer echt moeilijk te maken en ook een slotoffensief bleef uit. Nemelaer was te sterk vandaag en behaalt een knappe overwinning op de koploper. Pupil van de week Milan de Kort heeft, net zoals velen, kunnen genieten van een leuke pot.

Zondag gaat Nemelaer op bezoek bij hekkensluiter Heeze!